• 1_1.png
  • slideshow3.jpg
  • rene-f-feb2014-honig.jpg
  • Home
  • > Pakket aanvragen

Aanvragen kunnen alleen ingediend worden door hulpverlenende instanties in de breedste zin van het woord, zoals maatschappelijk werk, Sensire (alleen voor Sensire-cliënten), Humanitas, Leger des Heils, maar ook sommige kerkelijke instanties. Download hier het aanvraagformulier: aanvraagformulier (Excel) of aanvraagformulier (PDF).
Let op: Deze versie is aangepast voor 2018. Oudere versies zijn dus niet meer geldig.

 

De hulpverlener, die de cliënt begeleidt, controleert bij alle aanvragen/verlengingen de inkomsten en uitgaven van de cliënt en vult dit in op het aanvraag/verlengingsformulier.

De 1e aanvraag, mits goedgekeurd, is voor 13 weken, waarna een verlenging kan worden aangevraagd door de hulpverlener samen met zijn cliënt. Een verlenging is na goedkeuring door de cliëntenadministratie dan voor 26 weken.

 

Deze formulieren dienen vóór maandag binnen te zijn om op de daaropvolgende vrijdag voor een pakket in aanmerking te kunnen komen!

Voor meer informatie of indien u geen hulpverlener heeft kunt u het beste even contact met ons opnemen via de coördinator op werkdagen tussen 13.00 - 17.00uur via telefoonnummer 06-23 19 15 37. 
Of op maandag of vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur via telefoonnummer 05 44 – 79 50 46.

 

Voor het aanvragen van een voedselpakket moet altijd het aanvraagformulier (Excel) ofaanvraagformulier (PDF) volledig ingevuld worden volgens de vastgestelde toekenningscriteria (PDF).

Aanvragen voor een voedselpakket dienen op het juiste aanvraagformulier, ondertekend door cliënt en hulpverlener vóór maandag binnen te zijn om een week daaropvolgend op vrijdag voor een pakket in aanmerking te kunnen komen.

 

Spoedberichten kunnen ook aan de coördinator doorgegeven worden op werkdagen van 13.00 - 17.00 uur via tel. 06 - 23 19 15 37.

De openingstijden van de voedselbank zijn:
Vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op telefonisch afspraak.


Cliëntenadministratie is bereikbaar op telefoonnummer 05 44-79 50 46
Maandag en vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur
E-mail kan verstuurd worden naar aanvraag@voedselbankachterhoek.nl.
De e-mail zal alleen op maandag en vrijdag behandeld wordenOnze cliënten uit Winterswijk e.o. (alle uitgiftepunten met uitzondering van Gendringen en Silvolde) kunnen, als ze ook aan de voorwaarden daarvan voldoen, gratis gebruik maken van de kledingbank Winterswijk

 

Onze cliënten uit Varsseveld (en omgeving) kunnen, als ze ook aan de voorwaarden daarvan voldoen, gebruik maken van de kledingbank Varsseveld. 

 

Onze cliënten uit Lichtenvoorde (en omgeving) kunnen ook, als ze bonnen hebben die door de SOM (Schuldhulp Op Maat) en Caritas zijn verstrekt, gebruik maken van de kledingbank in Lichtenvoorde. Sol Sisters Lichtenvoorde

 

Clienten uit Doetinchem, Zelhem, Halle, Westendorp, Silvolde, Gaanderen, Etten, Terborg, Ulft, Gendringen en de gebieden daartussen kunnen gebruik maken van de kledingbank Montferland.