Voedselbank Oost-Achterhoek krijgt Plus pakketten

Normaal is de Voedselbank redelijk terughoudend in het noemen van personen maar in dit geval maken we een uitzondering.

Twee heren uit Winterswijk te weten: Richard van der laan –Toebes en Raymond van der laan hebben vanaf 25 oktober 2019 tm begin februari 2020 zich helemaal kunnen uitleven in het plakken van zegeltjes voor een gratis boodschappen pakket . De Voedselbank Oost-Achterhoek heeft daardoor 525 pakketten mogen ontvangen.

Daarnaast hebben ze ook nog een donatie geleverd aan Jarig Job van 103,05 euro. Deze stichting richt zich op kinderen die jarig zijn en geven dan een verjaardagspakket

Wij zijn deze heren natuurlijk zeer dankbaar maar ook de mensen die de zegels in de daarvoor bedoelde bussen hebben gegooid en ook de Plus supermarkt in de Dingstraat en Ravenshorstweg Winterswijk hartelijk dank voor jullie medewerking.