Help ons aan voedsel!

Wij zijn altijd op zoek naar meer en gevarieerd(er) voedsel voor onze cliënten. Dat kan om kleine of grote hoeveelheden gaan, af en toe of regelmatig. De enige voorwaarde die wij stellen is, dat de goederen kwalitatief nog goed zijn en dat de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om:

Het mes snijdt vaak aan twee kanten: de producent bespaart afvoer- en stortingskosten, de ontvangers worden gigantisch geholpen.

Wij beschikken over koelwagen(s) en koel-/vriescellen en kunnen dus ook verse en diepvriesproducten opslaan en distribueren. Uiteraard zijn wij ook blij met bijdragen van bedrijven die niet noodgedwongen hun goederen kwijt moeten, maar die geheel vrijwillig ons initiatief willen helpen om iets aan de probleemsituatie van de ontvangers te kunnen doen. De Voedselbank Oost-Achterhoek garandeert dat de goederen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen!

Wat gaat er zoal in ons voedselpakket?

Maar andere food en non-food producten zijn natuurlijk ook welkom!

Nog maar kort houdbaar?

Heeft u levensmiddelen over die ten minste houdbaar zijn tot een aanstaand weekend, of u kunt ons de houdbaarheid anders garanderen, dan kunt u elke werkdag van 13.00 tot 17.00 uur contact met ons opnemen.