Inzamelingsactie D.E.-waardepunten

De inzamelingsactie van de DE-waardpunten, georganiseerd en uitgevoerd door de Lionsclub Oost Achterhoek en de Voedselbank Oost-Achterhoek is een groot succes gebleken! In de maanden november, december en begin januari werden er inzamelboxen geplaatst bij de supermarkten in de Oost Achterhoek, waar een ieder zijn verzamelde DE punten in kon leveren. Dat betekende 1600!!!! pakken koffie. Namens Voedselbank cliënten bedanken wij alle donateurs voor hun gulle gift! Ook de supermarkten die een verzamel box geplaatst hebben, willen we via deze weg weer hartelijk bedanken en tot volgend jaar!!! Maar vooral willen wij onze dank uitspreken naar de Lionsclub Oost Achterhoek die deze actie al jaren voor ons doen. Met deze uitslag komen wij in de top van de regio
Foto vlnr: Chris Blaauboer voorzitter Voedselbank Oost-Achterhoek ,Carla Bonsen penningmeester en Rob Soer, president Lionsclub.