Actie tegen menstruatie-armoede!

Meedoen met de landelijke actie over menstruatie-armoede! Dat doet Talentverbinder Aalten, samen met de DA-drogisterij Pennings uit Aalten en DA-drogisterij Hendricksen uit Dinxperlo! Een tasje met o.a. periode-spullen voor alle jonge meisjes en vrouwen bij de Uitgiftepunten in Aalten en Dinxperlo!

Hopelijk doet dit mooie voorbeeld goed volgen door andere winkeliers in onze regio, zodat wij bij volgende uitgiftes voor ál onze vrouwelijke cliënten iets kunnen betekenen bij hun “maandelijkse ongemak”!

Talentverbinder-Aalten

Eind van deze middag 30 goedgevulde ” Happy period bags ” ontvangen van DA+Mooi Parfumerie Pennings Aalten. Behalve period spullen zitten er in de tas ook lekkere crèmes en geurtjes. En uiteraard wat chocolade om het”maandelijkse ongemak ” wat te verzachten. Vanavond worden ze uitgedeeld aan alle meiden en vrouwen die (helaas) van de voedselbank gebruik maken.Super dank aan deze drogisterij!!!