Mondkapjes voor Voedselbank

FC Twente fanclub Hardcore Eibergen schenkt mondkapjes aan voedselbank Oost Achterhoek.

Een prachtig gebaar, de voetbalfans leverden vrijdagmiddag zo’n 10.000 mondkapjes af bij ons distributiecentrum in Lichtenvoorde. “Voor onze groep zijn solidariteit vanuit noaberschap, gerechtigheid en verantwoordelijkheid een groot goed. Klaar staan voor elkaar in goede en slechte tijden”, zegt de woordvoerder van de club, die verder anoniem wil blijven.

De fanclub kreeg steun van een andere FC Twente fan, Jordy Geerdink van Optima Pharma Nederland, een grote Europese importeur van medische beschermingsmiddelen voor ziekenhuizen en overheden in Ootmarsum. Hier staat hij op de foto samen met onze bestuursleden Heinz Clasen en Henk Kok voor de dozen met mondkapjes en medische vinylhandschoenen. Wij zijn er erg blij mee en zullen de spullen de komende tijd via de voedselpakketten aan onze klanten verstrekken.