Nieuwe website online

Onze nieuwe website – Voedselbankachterhoek.nl – is in de lucht! Mooi strak en bijzonder informatief gemaakt door onze sponsor marketingbureau Media Doctors uit Groenlo! Een website, waar hier en daar nog ’n beetje aan wordt gesleuteld, of opgevrolijkt met eigen foto’s, maar verder kun je er al alles vinden wat je maar aan informatie wilt hebben over ons.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een pakket? … wat zijn de leefnormen? …. welk aanvraagformulier gaat een hulpverlener samen met mij invullen? .. waar kan ik het voedselpakket ophalen? Met gemak vind je op welke manieren je ons financieel kunt steunen of waar je moet zijn om voedsel te doneren. Klik op het hoofdmenu en zie overal doorklikmogelijkheden….scroll tot onderaan in de “footer” en zie wat er allemaal nog meer te bekijken valt. Lees wat onze ambassadeurs Angelique Krüger van Omroep Gelderland en Hans & Rita Keuper van Boh Foi Toch te vertellen hebben. Of waar kan ik als structurele sponsor van de Voedselbank oost-Achterhoek mijn logo laten plaatsen? Kortom: Hoe vind ik de weg naar Voedselbank Oost-Achterhoek met al zijn uitgiftepunten in de regio?

Dank je wel team Media Doctors voor de goede en prettige samenwerking op de gezamenlijke weg naar onze website van kwaliteit!