Sint was er al vroeg bij

Wat geweldig toch…..

Het bedrijf Harbers ICT aan de Koningslinde in Lichtenvoorde kwam Sinterklaas al ergens tegen en samen zorgden ze ervoor dat er voor onze kinderen van een bepaalde leeftijdscategorie een kadootje werd gekocht! En ze hadden het zelfs ook al mooi ingepakt voor 5 december!

Maar niet alleen dat.. ze maakten ons ook nog blij met heel veel andere producten! Super om dat allemaal te mogen krijgen voor onze 800 à 900 cliënten. We hebben het zo hard nodig in deze kwakkeltijd waarin minder voedsel richting de Voedselbanken op komt.

Enorm bedankt ICT Harbers! Jullie zijn een mooi voorbeeld voor andere bedrijven, winkels en instanties. Hopelijk kunnen wij door zulke mooie giften ál onze 800 à 900 cliënten, waaronder ruim 200 kinderen, blij maken met wat extra’s in de komende maanden.