Coronajaar afsluiten met een goede daad?

Ook iets voor jou of jouw werkgever om dit moeilijke coronajaar af te sluiten met een goede daad?

Namelijk kiezen voor onze Voedselbank, wanneer je in de komende tijd jouw kerstpakket online gaat uitzoeken en daarbij ook ons, als het goede doel, kunt aanvinken om het (rest)geld aan te schenken? De tijd van gulle eindejaarsgeschenken komt er immers weer aan.

Dat doet ons denken aan een mooi bedrag van € 760,– dat wij onlangs nog over het jaar 2019 mochten ontvangen via een websitebureau van keuzegeschenken. Deze gift was afkomstig van het personeel van AZORA, een Zorgorganisatie in de Achterhoek met 8 locaties in de gemeente Oude IJsselstreek en Montferland. Het personeel en de vrijwilligers konden vorig jaar online hun kerstgeschenk uitzoeken voor een bepaald te besteden bedrag, maar konden er ook voor kiezen om het bedrag geheel of gedeeltelijk te schenken aan een goed doel, o.a. Voedselbank Oost Achterhoek. We zijn blij te horen dat ook dit jaar onze Voedselbank (met uitgiftepunten in Gendringen, Silvolde en Varsseveld), als één van de drie goede doelen wordt meegenomen in het online kiezen van een kerstpakket. Klasse! Dank je wel, personeel van Azora!

Wij hopen dat veel mensen en organisaties/bedrijven jullie voorbeeld gaan volgen! Wij willen onze 800/900 cliënten graag wat extra verwennen in de komende feestmaand. En daarbij hebben wij ook geld nodig om alles goed te kunnen reilen en zeilen.