Ook u kunt geld doneren

Onze voorraadafdeling raakt al aardig vol met voedsel voor de komende feestmaand! Fijn dat we daardoor onze 360 huishoudens, kleine en grote gezinnen, kunnen voorzien van een goedgevuld voedselpakket voor de decembermaand! Maar… evengoed worden we blij van gratis goederen die we kunnen gebruiken in onze centrale hal. Zoals bv. van Meubelfabriek Nienhuis Bv in Lichtenvoorde die ons 20 klapmeubelen ter beschikking stelde. Dank je wel dat u aan ons gedacht heeft!

Wat we zondermeer ook altijd graag verwelkomen zijn gelddonaties! Er is zoveel nodig voor het reilen en zeilen van onze organisatie: de vaste lasten…, arbeidsmiddelen … kosten voor vervoer bv benzine, onderhoud, verzekeringen… automatisering… kantoor- en administratie, schoonmaakmiddelen en ga zo maar door. Of soms moeten we wat extra bijkopen voor onze cliënten als er schaarste van iets is. Een donatie van € 300,– mochten we al ontvangen van de donorcommissie Kramp Nederland BV uit Varsseveld. Dank je wel!

Wil jij ook doneren? Kijk op onze website, welke mogelijkheden er allemaal zijn! Alles is welkom… van klein tot groot! https://voedselbankachterhoek.nl/geld-doneren/