Media Doctors ontwierp onze website

Onze chauffeurs rijden dagelijks op volle toeren door de Achterhoek om overal voedsel op te halen en natuurlijk te brengen naar onze 12 uitgiftepunten in de oostelijke regio. Dat doen ze in bestelbussen vanuit de centrale vestiging in Lichtenvoorde, waarop de namen van sponsoren kunnen/ mogen prijken. Zo ook die van het marketingbureau Media Doctors uit Groenlo , die ervoor zorgden dat we een totaal nieuwe website van Voedselbank Oost-Achterhoek de lucht in kregen!

Zie ze stevig en trots staan….de Media Doctoren Mark Peters en Pim Westervoorde bij hun eigen reclame-logo! Jaja, het is echt mogelijk: een Grolse tint in ‘n Lichtenvoords gebeuren aan de Mercatorstraat 35!

Dank je wel Media Doctors voor de goede en vooral prettige samenwerking om zo een mooie, strakke website voor elkaar te krijgen, waarop van alles aan informatie te vinden is over onze voedselbank. We hopen nog lang van jullie snelle service te mogen genieten!