Sallandse Wegenbouw doneert pannenkoekenmeel

Wat zijn we toch bofkonten!

Sallandse Wegenbouw in Haarle (Hellendoorn) geeft ieder jaar rond sinterklaas een taart aan hun klanten op hun werkplek. Omdat de kantoren amper bezet zijn i.v.m. corona, wilden ze het budget voor deze actie aan 5 voedselbanken in Nederland besteden. Bij een loting, die onlangs life te volgen was via Zoom, werden 5 van hun relaties gekozen. Van die 5 relaties zouden ze in hun regio aan de lokale voedselbank vele pakken pannenkoekenmeel beschikbaar stellen. Maar liefst in totaal 2000 pakken van 500 gram!

En je raadt het al: onze Voedselbank kwam als een van de 5 gelukkige winnaars uit de verloting, samen met de voedselbanken van Twenterand in Vroomshoop, Midden Twente in Hengelo, die in Almelo en die in Alkmaar. Hoe gaaf is dat?! Vandaag was t dan zover: Hun levering in Lichtenvoorde van 400 pakken pannenkoekmeel, overhandigd door hun relatie Anacon Infra uit Borculo aan onze eigen Manita! Top! Dank je wel voor dit pannenkoekenmeel welke op traditionele wijze vervaardigd is van tarwebloem en boekweitmeel bij de Molen in Hellendoorn! Wat is een dergelijk product toch welkom! Het gaat gauw richting onze vele gezinnen, onder enorme dankzegging aan Sallandse Wegenbouw en Anacon Infra!