Goede doelenweken Marianum!

Ieder jaar organiseren docenten en leerlingen van Scholengemeenschap Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde verschillende actieve inzamelingsacties voor het goede doel.

Dit jaar loopt dit iets anders, omdat ze te maken hebben met de coronamaatregelen. Daardoor zijn eerder geplande inzamelingsacties niet doorgegaan. Hiervoor in de plaats hebben ze nu een prima alternatief gevonden, die goed uitvoerbaar is in deze tijd van corona, namelijk het verzamelen van producten of geld (voor inkoop van bv. speelgoed) voor onze Voedselbank Oost Achterhoek.

Dit gaat gebeuren in de periode van maandag, 7 december t/m 18 december a.s. Met de kerstdagen in het vooruitzicht zou het toch fijn zijn als wij in de decembermaand ook wat luxere dingen aan onze wekelijkse 360 voedselpakketten konden toevoegen. Denk aan kerstchocola, kerststol, blikjes tonijn/zalm, ragout, pasteitjes, (luxe) vleessausen, spuitbus slagroom, blikjes fruit, jammetjes, crackers, toast. Ook zijn blikken/zakken/potten soep of groente altijd welkom, net als bv. nasi/bami kruiden, pasta-sausen en rijst.

Marianum veel plezier en succes met jullie acties!

4Jij en 3 anderen