Dag van de vrijwilliger

Op deze landelijke “Dag van de vrijwilligers”, staan we natuurlijk stil bij al onze eigen vrijwilligers in onze centrale hal in Lichtenvoorde en bij de 12 uitgifte-punten. Maar er zijn ook zoveel andere mensen rondom onze voedselbank, die zich altijd sterk maken voor ons en onze cliënten!

Een groot voorbeeld daarvan zijn Richard van der Laan-Toebes en Raymond van der Laan uit Winterswijk.
Maar liefst voor ‘t 8ste jaar verzamelen zij, van november tot februari, plus-zegeltjes voor de gratis boodschappenpakketten bij de Plusmarkt/plus Bruggers filialen in Winterswijk. Elke week weer opnieuw ledigen de mannen daar de verzamelbusjes … plakken maar liefst 30/35 tot soms 50/60 boekjes per week vol en maken ons uiteindelijk blij met honderden dozen vol voedsel.
Ook geld of statiegeldbonnetjes kunnen in de busjes en die opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job.
Hoe gaaf is dat, wanneer mensen zich daarvoor zo inzetten!

Superveel dank, Richard en Raymond, wij hopen dat jullie actie dit jaar een recordopbrengst heeft! Dat zou toch weer een mooie kroon op jullie werk zijn!
En natuurlijk ook veel dank aan filiaalhouder Jeroen Bruggers die voor elke boodschappendoos een investering doet!