Boodschappenpakketten bij Plusmarkt

Halen ze in Winterswijk de 600 stuks aan boodschappenpakketten bij Plusmarkt?
De afgelopen week gingen al honderden dozen richting onze huishoudens met een Plusmarkt-boodschappenpakket. Dit is te danken aan de kanjers Richard van der Laan-Toebes en Raymond van der Laan uit Winterswijk. Al jarenlang plakken zij in de maanden nov t/m januari honderden zegelboekjes vol met zegeltjes die door klanten worden ingeleverd bij de plaatselijke Plusmarkt aan de Dingstraat en Ravenhorstweg.
Nu hebben ze onze Voedselbank in totaal al aan de 570 pakketten geholpen en dat is een superrecord! (in 2020: 525). Hoe geweldig is toch dit resultaat van maandenlang zegeltjes verzamelen, plakken en tellen?
Deze week kunnen de laatste zegeltjes nog in het verzamelbusje worden gestopt bij de 2 Plusmarkten in Winterswijk.
Wat zou het toch mooi zijn als ze het aantal van 600 dozen zouden kunnen halen!
Ook hadden ze nog een leuk geldbedrag van € 116,00, bestemd voor Jarige Job, de Stichting die ook voor de voedselbankkinderen voor een kadootje zorgt als ze jarig zijn.
Alle credits gaan naar Richard en Raymond, manager Bruggers van de Plusmarkten en natuurlijk alle donerende klanten!