LOAT OW NIET KISTEN schenkt cadeaukisten

Kijk toch eens wat onze Voedselbank mocht ontvangen van de initiatiefnemers LOAT OW NIET KISTEN (LONK) uit Zieuwent/Toldijk : een supergrote partij houten cadeaukisten gevuld met lekkere streekproducten.
LONK startte afgelopen november met de samenstelling van kisten, in alle soorten, maten en thema’s, met producten van verschillende ondernemers uit de streek.
Per verkochte cadeaukist zou één product naar de voedselbank gaan en dat werd deze week voor ons een waarheid bij de centrale hal in Lichtenvoorde!


Honderden kratten arriveerden met gezonde streekproducten zoals aardappelen, rookworst, zuurkool, zilveruitjes, appels, peren, chips, fruitsap, brownies.
LONK’s motto is: Steek elkaar een hart onder de riem, doe leuke dingen, zorg goed voor elkaar. Samen moet het in deze tijden gedaan worden, met Noaberschap en de Achterhoek.
Ze gaan door met de verkoop van diverse cadeaukisten die in deze coronatijd zo geschikt zijn om een oppepper te zijn voor jezelf, jouw vrienden of je werknemers. Kijk maar eens op hun website hoeveel mogelijkheden er zijn.
En wij als Voedselbank worden met de verkoop daar ook zeker heel blij van.
Alvast nu al enorm veel dank aan LONK en natuurlijk voor iedereen: Loat ow niet kisten!