365 mooie handgemaakte kaartjes

De wereld lijkt soms zo verhard, commercieel of individualistisch. Maar wij als Voedselbank merken vaak dat het ook totaal anders kan zijn, doordat we zoveel positieve dingen meemaken. Gulle en mooie gebaren die we binnenkrijgen vanuit het bedrijfsleven, winkeliers of particulieren, zoals gratis voedsel, verzorgingsproducten, kadootjes voor de kinderen, het geven van geld of het leveren van gratis diensten. En heel soms krijgen we een zelfgemaakt, persoonlijk iets, om extra in de honderden voedselpakketten te stoppen.

Zo kregen we maar liefst 365 mooie handgemaakte kaartjes! Gemaakt door een mevrouw met een lichamelijke beperking aan de handen. Wat ’n prestatie en wat een lief gebaar om zoveel moois te maken en weg te geven. We hopen dat die kunstwerkjes voor de Pinksterdagen iets aan extra blijheid hebben gegeven aan het pakket. Een groot “dank u wel” aan die mevrouw is langs deze weg wel op z’n plaats, nietwaar?