Op een lege maag kun je niet leren

Geen enkel kind zou met ’n lege maag naar school moeten gaan!
Speciaal voor alle voedselbank-kinderen start Voedselbanken Nederland samen met 660 winkels van Albert Heijn een grote landelijke actie gericht op het ontbijt “Op een lege maag kun je niet leren”.
De actie start de komende dagen en duurt tot en met zondag 12 september a.s.
Wij zijn enorm blij en dankbaar dat ook in ons eigen gebied een 7- tal AH-winkels meedoet aan deze actie en wel: de AH in Borculo, AH Eibergen, AH Wallerbosch Groenlo, AH Lichtenvoorde. AH Neede, AH Ulft en in AH Winterswijk.
Klanten kunnen ontbijtproducten bv hagelslag, muesli, havermout, cornflakes, pindakaas, ontbijtkoek, fruitbiscuits enz. aan ons doneren. Ze staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt.
We hopen echt, dat we in de komende 2 weken superveel producten mogen ophalen voor onze 12 uitgiftepunten in de regio. Onze voorraden moeten hoognodig worden aangevuld om elke week onze honderden voedselpakketten goed te kunnen samenstellen.
Alle bovengenoemde AH-supermarkten en iedereen die gaat doneren alvast heel erg bedankt!
Albert Heijn en Voedselbanken Nederland werken al jaren nauw samen. AH doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten en stelt zijn landelijke winkelnetwerk beschikbaar om lokale inzamelingsacties te organiseren. Geweldig nietwaar?