Vrijwilligers gezocht

WIJ ZOEKEN… in onze centrale hal in Lichtenvoorde:

 • Voor Voorraadbeheer: een mannelijke collega voor de vrijdagmorgen die, in teamverband met een paar dames, onze voorraden en de etage op orde houdt. Het voorraadbeheer is op de 1e etage van onze hal en de taken zijn bv de aanvoer van artikelen uit- of ompakken, sorteren, controleren enz.
  Soms is er wat extra spierkracht nodig, bv bij het verplaatsen van pallets. Met een goede lichamelijke gesteldheid zullen onze dames dan ook erg blij zijn.
  Op de vrijdag zijn er meerdere groepen in de hal aan het werk om alle voedselpakketten klaar te maken en te vervoeren naar onze uitdeellocaties in de regio.
 • Voor de huishoudelijke dienst: een zelfstandige vrijwilliger/ster, die elke dinsdagmorgen enkele ruimten schoonmaakt, nl. het kantoor(tje), de hal/gang, kantine, toiletruimte en een kleine spreekkamer. In de hal is er een inpakploeg aan het werk, evenals een koffiejuffrouw, dus je bent niet alleen in het gebouw.
  Let wel, niemand bij de voedselbank ontvangt een salaris of vrijwilligersvergoeding.
  Reiskosten kunnen worden gedeclareerd.
  Heb je belangstelling? Vul dan op onze website Voedselbank Oost-Achterhoek, onder “Vrijwilliger worden” het aanmeldformulier in.