Ook in Silvolde kan het…

Wilt u in Silvolde (voedsel)producten brengen voor onze Voedselbank? Dan kan dat bij de kerk van de Protestantse Gemeente aan de Kerkenstraat 6 in Silvolde. Bij de ingang zie je vanzelf een hoekje waar de artikelen kunnen worden neergelegd.
Alle voedsel wat nog goed houdbaar is, bv groente- of fruitconserven, rijst, pasta’s, sauzen enz. of verzorgingsartikelen zoals tandenborstels, tandenpasta, shampoos, zakdoekjes etc. zijn heel erg welkom.
Op Dankdag van 6 nov jl. werd er al een inzameling gehouden voor de Voedselbank, gericht op wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. (Er waren ook handdoeken en herensokken, maar die waren bestemd voor de kledingbank van Montferland).
Enorm bedankt PG Silvolde!


Heeft u een grote partij voedsel aan te bieden, dan kunt u contact opnemen met voedsel@voedselbankachterhoek.nl of bel met het algemene infonummer 06-23191537 van onze centrale vestiging in Lichtenvoorde, ma t/m donderdag van 13.00-17.00 uur en vrijdags 08.30 tot17.00 uur