Albert Heijn Lichtenvoorde zet ons aan ’t werk!

Het zijn moeilijke tijden… het leed in Oekraïne.. stromen van vluchtelingen. Hier kennen we de hogere energiekosten, duurdere boodschappen, kortom de armoede groeit. Landelijk en regionaal hebben we ermee te maken dat minder voedselproducten worden aangeboden door grote ondernemingen. Supermarkten tonen andere initiatieven met de verkoop en inkoop van hun artikelen, waardoor er minder overblijft voor de Voedselbanken. Ook voor onze Voedselbank Oost-Achterhoek is het kwakkeltijd door deze verminderende leveringen. Slinkende voorraden omdat we toch weer graag elke week 25 goede producten willen stoppen in onze voedselpakketten. Daarbij dan het liefst ook nog zoveel mogelijk gezonde producten uit de nieuwe “De Schijf van Vijf”.

En wat krijgen we dan een geweldig gevoel, wanneer we 100 dozen vol met houdbare producten aangeboden kregen van Albert Heijn Lichtenvoorde! Wauw! Het dinsdagochtendteam ging vandaag fluitend extra aan de bak: alles ompakken, sorteren, controleren enz. De komende weken komt dit alles ten goede aan al onze 12 uitgiftepunten. Super bedankt Albert Heijn Lichtenvoorde. We kunnen weer eventjes voort!