Geef een boek cadeau!

In februari jl. schreven we al over Boekhandel Messink & Prinsen in Aalten die meedeed aan de landelijke boekhandelsactie “Geef een boek cadeau!”. Klanten konden het jeugdboek “Het Achterhuis” van Anne Frank kopen voor een geringe prijs en deze in de boekwinkel doneren aan een goed doel, namelijk onze Voedselbank.

Met behulp van vele donerende klanten werden wij onlangs door Messink & Prinsen verrast met een bezoek aan onze hal. Hierbij mochten wij maar liefst 200 exemplaren van Het Achterhuis” in ontvangst nemen om te verdelen onder onze cliënten! Wat is het belangrijk dat juist dit verhaal over Anne Frank in oorlogstijd verspreid blijft worden. Zeker in deze roerige tijd, waarbij vrede en vrijheid in Europa niet meer zo vanzelfsprekend is. Geweldig bedankt Boekhandel Messink & Prinsen en alle donerende kopers! Er is geen einddatum aan deze actie dus iedereen kan nog mee helpen doneren in de boekhandel!