“Eentje extra voor de Voedselbank” bij Jumbo!

De komende week, woensdag 22 juni t/m dinsdag 28 juni, begint een landelijke doneeractie “Eentje extra voor de Voedselbank” waaraan 385 Jumbo winkels aan deelnemen.
We zijn enorm blij dat er ook in onze regio een aantal winkels hieraan meedoet, namelijk Jumbo Ulft, Jumbo Winterswijk, Jumbo Bennink Groenlo, Jumbo Eibergen, Jumbo Leussink Aalten en Jumbo Bennink Lichtenvoorde (zie foto).
Deze actie is ook enorm welkom voor onze Voedselbank die elke week toch al gauw ruim 8000 producten nodig heeft om bij de 12 uitgiftepunten een voedselpakket te kunnen uitdelen aan al haar gezinnen en alleenstaanden.
In de genoemde supermarkten staat een Voedselbankstand waarop producten te zien zijn waaraan het meeste behoefte is. Klanten kunnen bij hun eigen boodschappen doen, 1 of meerdere artikelen kiezen, afrekenen bij de kassa en deze vervolgens doneren.
Een mooi gebaar van menslievendheid, gulheid en Achterhoekse noaberschap!
Zeker een welkome actie die hard nodig is, gelet op de sterk stijgende prijzen voor energie, brandstof en allerlei producten. Deze stijgingen raken ons allemaal, maar de mensen met de kleinste beurs het hardst.
Wij hopen op een prachtige opbrengst!