Hulpactie voor de Sint!

Kijk nou, hoe in Varsseveld al voor kadootjes werd gezorgd bij “De Hobbytante” aan de Aaltenseweg. En dat allemaal voor onze honderden jongste kinderen.
Sint kon alle drukte allemaal niet meer bolwerken met zijn eigen Pieten. Hij had al zoveel pech en onkosten gehad met zijn gezonken pakjesboot nr. 12 , dus vroeg hij de Hobbytante om hulp.
Op FB en aan klanten werd gevraagd om een extra bijdrage. Extra hulp was er bij het aanschaffen en inpakken van alle attenties voor baby’s, meisjes, jongens..
Wij als Voedselbank wilden het wel eventjes met een privéauto ophalen, maar het had echt niet veel gescheeld of alles had niet eens mee gekund! Maar liefst 160 pakjes en vele schoenkadootjes werden erin gepropt.
En zóó enorm blij en opgelucht dat die Sinterklaas en zijn Pieterbazen waren met zoveel lieve hulpacties vanuit Varsseveld! Wij vermoeden dat Sint iedereen daarvoor wel zal verwennen met iets extra’s in de schoen of misschien wel op 5 december!
Natuurlijk sluiten wij ons daarbij aan: Superfijn “De Hobbytante” dat jullie die goede oude Sint en Zijn knechten zo goed geholpen hebben.