Wat zal Hermien trots zijn!!!!

Mensen in Eibergen en omstreken herinneren zich vast en zeker Hermien ten Dolle, die helaas niet meer onder ons is. Hermien zette zich volop in voor onze Voedselbank met o.a. de Vega-cadeaukaarten. Pallets vol voedsel kwamen dan onze kant op, evenals mooie geldbedragen.
Wat fijn om te horen dat haar man, René Nijboer uit Eibergen haar werk nu voortzet.
Succes René! Hermien zal zeker trots op je zijn.
René schrijft op zijn eigen Facebook:

 • Lieve mensen,
  Vanaf vandaag tot en met 13 november 2022 start de postcode loterij met de cadeaukaart actie voor vega-producten weer. Het motto dit jaar is ‘Geniet van ’t Goede’.
  Mijn vrouw Hermien ten Dolle – Nijboer verzamelde vele jaren niet gebruikte geactiveerde cadeaukaarten voor de voedselbank. Helaas is zij begin van dit jaar overleden maar zij zou graag willen dat deze actie doorgaat. Daarom wil ik deze actie met hulp van jullie voortzetten.
  Vorig jaar was de actie een groot succes met 284 kaarten, € 790 aan contant geld en 32 kg kaas. Dit jaar hoop ik stiekem op een nog groter succes omdat het aantal mensen dat een beroep moet doen op de voedselbank sterk is toegenomen.
  Dus lieve mensen,
  Doe je niks met jouw cadeaukaart stuur dan je GEACTIVEERDE KAART (erg belangrijk anders kan ik er niks mee) naar René Nijboer – ten Dolle, Burg. Smitsstraat 19, 7151 BP Eibergen.
  Mocht je geen cadeaukaart hebben en toch graag wat willen geven, dan kun je contant geld in een enveloppe door de brievenbus gooien. Komt 100% zeker op de juiste plek. Helpen jullie weer mee?? Ja toch!!!