DAG van de VRIJWILLIGER!

Vandaag is het de DAG van de VRIJWILLIGER!
Onze vrijwilligers, wat en waar zouden we zijn zonder hun? Niets en nergens, echt nergens.
Ze zijn goud waard en we zouden ze de wereldbeker willen geven.
Iedereen zet zich geheel belangeloos in, zonder enige vergoeding.
Velen staan paraat op 1 of 2 dagen/dagdelen in de week, sommigen om de week, sommigen meerdere dagen en sommigen zelfs elke dag!
Een grote buiging voor ons allemaal, vooral omdat in de afgelopen maanden het aantal cliënten enorm is gestegen. Neem de extra drukte van de sint en kerst erbij en het is topdrukte.
Gevraagd of ongevraagd wordt echter op elk gebied door iedereen geheel spontaan vele tandjes er extra bijgezet.
En we noemen ze effen:
De bijna 90 medewerkers vanuit de centrale hal in Lichtenvoorde: Het team Logistiek/chauffeurs, De technische dienst, de Clientenadministratie, Team Food & Non food, De Voedselveiligheid en Kwaliteitszorg, De algemene telefoondienst, Personeelszaken, PR & Communicatie; De Huishoudelijke dienst/gastvrouwen; de ICT, het Bestuur en alle halmedewerkers met al zijn groepen van inpakkers/sorteerders/stickeraars/controleurs van houdbare producten; – de Groente/Fruit; -de Brood/Banket- de Zuivel/Koeling- de Diepvries- het Voorraadbeheer- de Rollerbaan;
Daarnaast hebben we de 70 uitgiftemedewerkers die elke week de pakketten uitdelen bij 12 uitgiftepunten in Aalten, Dinxperlo, Borculo, Eibergen, Neede, Ruurlo, Groenlo, Lichtenvoorde, Gendringen, Silvolde, Varsseveld, Winterswijk. Hier en daar met extra handjes erbij van andere instanties.
Alle vrijwilligers van de Voedselbank Oost-Achterhoek:
DANK! DANK! We zijn trots op jullie!