Een lichtje van “een Hollands huisje”

Geef je een lichtje van “een Hollands huisje”?
Het is een erg drukke tijd voor de Voedselbank. De duurdere boodschappen, de energiecrisis eisen hun tol in veel huishoudens. Intussen is het aantal aangemelde gezinnen al weer toegenomen en zitten we nu aan de 446 huishoudens ofwel ruim 1160 personen.
De verzilvering van de ingeleverde postcode Vega-kadokaarten bracht ons gelukkig weer wat aanvulling in de voorraden.
We bedanken elke kaartgever en vooral diegenen die inleveracties op touw hebben gezet, b.v. in Ulft, Eibergen, Neede, Groenlo of in Borculo (zie foto Diana van Bijsterveld met dochter)
Ook alle AH’s bedanken we voor de goede service en samenwerking.
Met de komende kerstpakkettentijd en een energietoeslag die je misschien niet (helemaal) echt nodig hebt, is de Voedselbank dan ook erg blij door een gift van voedsel en/of geld. Zie onze website www.voedselbankoostachterhoek.nl hoe je kunt doneren.
En mocht dat niet mogelijk zijn, dan geef je door een ingeleverde cadeaubon voor een “Hollands huisje” toch een extra lichtpuntje ergens in een Hollands huisje.
Inleveren kan weer bij de bekende inleveradressen van de vegakaarten of stuur ze naar het adres van de Voedselbank, Mercatorstraat 35, 7131PW Lichtenvoorde