625 Plus pakketten

Is het nu 10 of zelfs 11 jaar plakprestaties voor de Voedselbank?
Intussen is er alweer 2,5 maand verstreken na Kerst en Nieuwjaar, waarin de grote voorraad aan de vele geschonken producten zo weer de deur uitvloog. Toch al gauw zo’n ± 140.000 producten die weer richting onze cliënten gingen.
Wat is het dan superfijn dat onze trouwe Winterswijkse vrienden Richard VanderLaan-toebes en Raymond van der Laan ons voor het 10e, of is het misschien al 11 jaar, weer verrassen met boodschappenpakketten van de Plus Supermarkt in Winterswijk. Het waren er dit jaar maar liefst 625 pakketten in totaal!
Een grote hulde en diepe buiging voor hun prestaties, waarbij ze steeds weer, in de actieperiode november-februari, zegeltjes sparen via de spaarbusjes bij de Plusmarkt-kassa. En daarmee plakken ze honderden spaarboekjes vol.
Ook statiegeldbonnetjes worden er gespaard voor de St. Jarige Job, waarmee onze Voedselbank aan verbonden is, zodat onze voedselbankkinderen op hun verjaardag verrast worden met een cadeau en feestartikelen.
Dan aan Richard en Raymond, de Plusmarkt en iedereen die meehielp om de zegelboekjes vol te krijgen. Intussen zijn onze vele gezinnen blij gemaakt.