Groep gasten van t koffie-uurtje

Afgelopen vrijdag 20 januari gingen we voor de 2e keer met een groep gasten van t koffie-uurtje naar de Voedselbank Oost-Achterhoek.
Ook deze keer waren we bijzonder welkom bij de voedselbank waar vele vrijwilligers zich inzetten om gekregen goederen te ordenen en te verdelen voor de honderden mensen in de Achterhoek voor wie deze pakketten onmisbaar zijn. We hebben een kijkje mogen nemen achter de schermen van een goed georganiseerd bedrijf.
Dank je wel Theo en alle anderen voor jullie uitleg en gastvrijheid.
Er werd die ochtend ook een idee geopperd waar we gehoor aan gaan geven.
M.i.v. aanstaande maandag komt er een kratje bij t koffie-uurtje te staan waar men wanneer men dit wil iets kan deponeren dat voor de voedselbank is. Een vrijwilliger van t koffie-uurtje zorgt dan dat dit bij de voedselbank komt.