‘Op een lege maag kun je niet leren’

Geen enkel kind zou met een lege maag naar school mogen gaan. Daarom organiseert de Voedselbanken Nederland in samenwerking met Albert Heijn opnieuw de landelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’.
Het aanbod aan gewenste producten is breed en dit keer niet alleen op het ontbijt gericht.
Vanaf maandag, 30 januari kunnen klanten geselecteerde producten kopen en deze doneren door ze in de desbetreffende voedselbankkrat of winkelwagentje te stoppen.
Zoals de foto laat zien is de Albert Heijn in Ulft er al klaar voor met hun Voedselbank-stand.
We zijn blij dat er nog 6 andere supermarkten in onze regio weer meedoen met hun geselecteerde producten en wel bij Albert Heijn Neede, Eibergen, Borculo, Groenlo, Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk. De actie duurt 14 dagen en we hopen dat onze chauffeurs daar weer veel producten mogen ophalen