Beltrum ging los…

Dat Beltrum een actieve, sociaal betrokken en levenslustig dorp is dat hebben ze weer eens bewezen.
Op initiatief van het dames 2 voetbalteam Vios werden verenigingen, winkels, de school en bezoekende teams aangeschreven om mee te werken aan de Voedselbank Actie Vios Beltrum in het weekend van 22 en 23 april.
Vanaf zaterdagmorgen stroomden van alle kanten producten en geld binnen in de Vios-kantine, waar het publiek vermaakt werd met een DJ, het optreden van de band The Sec en een mooie loterij met beschikbaar gestelde prijzen.
Op het einde van de zondagmiddag konden we al 35 kratten met voedselproducten ophalen.
Afgelopen vrijdag mochten we een damesvoetbal-delegatie verwelkomen in onze Lichtenvoordse distributiehal, waarbij ze symbolisch de totale geld- en goederenwaarde van maar liefst € 5.391, — overhandigde. En nog steeds druppelt er nog wat geld binnen.

Het werd een gezellig bezoek, waarbij men ook door de hal werd rondgeleid om te zien hoe vele vrijwilligers, strak georganiseerd maar met plezier, de voedselpakketten samenstellen om ‘s middags te worden geleverd voor de uitgifte.
Producten en geld van vele Beltrummers gaan binnenkort de roulatie in om goed te worden besteed aan onze honderden gezinnen in de regio.
Damesvoetbal-team 2 Vios en Beltrum enorm bedankt!