Zeeman Neede in actie….

Zeeman in Neede toont het initiatief om haar klanten aan te sporen speelgoed te kopen en deze te doneren aan onze Voedselbank Oost-Achterhoek. Naast bv uitgiftepunt in Neede kunnen ook 11 andere uitgiftepunten daarmee worden voorzien.
Kleinere cadeautjes liggen nu in de winkel te popelen om te worden gekocht, zodat wij onze cliënten-kinderen er zo blij mee kunnen maken in de dan naderende vakantieperiode.
De actie duurt tot eind juni.
Groter speelgoed is natuurlijk ook erg welkom, dat wij dan bv bij bijzondere feestdagen kunnen geven. Het is wel erg belangrijk dat het speelgoed er zo goed als nieuw uitziet.
Bij Zeeman kun je ook goede kleding inleveren, die wij kunnen doorgeven aan onze naaste buurtgenoot Stichting Sunshine, Nobelstraat 11 in Lichtenvoorde, die onderdak vindt op de bovenverdieping van Uitzendbureau Olympia. Onze cliënten maken volop gebruik van Sunshine ’s aanbod in mooie “tweede ronde-kleding”.
We hopen op een geweldige opbrengst.