Beau doet zijn mooie naam eer aan…..

Een mooie daad van de 9-jarige Beau uit Aalten. Toen de familie bij de visboer een lekkerbekje kocht welke aardig aan de prijzige kant was, reageerde hij met de woorden: “Oh oh, dat kunnen mensen die bij de Voedselbank komen nooit betalen!”. Hij vroeg zich vervolgens af hoe het toch zou zijn om te leven van een voedselpakket en hoe dat er dan uit zou zien.

Spontaan werd de Aaltense burgemeester aangeschreven en via via bereikte ons het verzoek of wij Beau een passend antwoord konden geven. Natuurlijk wilden we meehelpen aan een dergelijk mooie kinderwens. Voor Beau stond er onlangs een echt voedselpakket klaar om op te halen bij het uitgiftepunt. En veel later heeft hij nog een handje mogen helpen om te zien hoe het bij het uitgiftepunt allemaal werkt.

Dank je wel Beau en familie voor de sociale betrokkenheid, de interesse in onze Voedselbank en voor jullie mooie gift.