INcompanyCASSO bedankt!

Een leuke en fijne donatie aan de kinderen voor in hun kerstvakantie….
Voedsel is belangrijk voor ons, maar ook met andere giften zijn we zeker erg blij mee voor onze gezinnen met kinderen. En dat zijn bijvoorbeeld leesboeken.
Het team van INcompanyCASSO doneert in de kersttijd weer een prachtig leesboekje, verdeeld op leeftijd en geslacht. Ze willen daarmee heel graag bijdragen aan het omhoog krikken van de leesvaardigheid van kinderen/ jeugd. Een prachtig doel!
De Groenlose eigenaar Mark v. S. en zijn team maken er altijd een feestje van om alles mooi in te pakken. Mooi gesorteerd op onze 12 uitgiftepunten wordt het aangeleverd bij de centrale hal in Lichtenvoorde. Intussen zijn de kinderen ermee verrast.
Namens alle cliëntenkinderen, hun ouders en onszelf, super bedankt INcompanyCASSO!