Theo, onze top PR-man

Prachtige opbrengst van een voedselinzameling en daarmee ook een fragment uit het dagboek van ‘n PR-man:
Een tijdje geleden mocht ik op OBS “de Slinger” in Aalten een aantal presentaties verzorgen voor alle kinderen (van vier tot twaalf jaar). Ze hadden een inzamelingsactie georganiseerd, waarvan je het resultaat op bijgaande foto`s ziet. Ze hebben enorm hun best gedaan. Het is heel leuk( en goed) om kinderen te vertellen over de voedselbank en over de armoede die ook in de Achterhoek voorkomt.
Tijdens mijn presentaties op “de Slinger” werden uiteraard veel vragen gesteld en opmerkingen gemaakt. Maar de leukste spontane opmerking kwam van een meisje uit groep vier dat heel timide haar vinger opstak : Theo, we vonden het heel fijn dat je bij ons was…. Dan smelt je hart als opa, toch ?
Mocht je ook eens een actie willen organiseren op de school van je zoon of dochter meldt dat dan even via PR@voedselbankachterhoek.nl of bel ons algemene nummer 06-23191537 en we werken graag mee,